Procopé Private

Tarjoamme yksityishenkilöille, perheille ja perheyrittäjille henkilökohtaista palvelua oikeudellisissa kysymyksissä. Kokeneet juristimme ovat erikoistuneet perhe- ja jäämistöoikeuteen, yksityiseen omaisuudenhoitoon, strategiseen suunnitteluun, vero-oikeuteen, kiinteistö- ja asuntokauppaoikeuteen sekä yhdistys- ja säätiöoikeuteen.

Palvelumme varmistavat, että omat ja perheesi asiat ovat luotettavissa käsissä elämän kaikissa vaiheissa ja että apunasi on jatkuvasti tilanteesi, tavoitteesi ja intressisi tunteva oikeudellinen neuvonantaja. Toimimme myös pesänselvittäjinä ja pesänjakajina ja avustamme oikeudenkäynneissä.

Sähköpostin sijaan voit toimittaa meille materiaalia suojatun yhteyden avulla alla olevan lomakkeen välityksellä.

Harriet Rydberg
  • Yhteyshenkilö

  • Harriet Rydberg
  • Partner, Attorney at Law, Trained on the Bench
  • M: +358 50 5544 565
  • E: harriet.rydberg@procope.fi

Ota yhteyttä

Jätä meille sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Huomioithan että yhteydenotto ei muodosta toimeksiantoa. Toimeksianto syntyy kun toimistomme vahvistaa vastaanottaneensa toimeksiannon. Voit myös antaa muuta palautetta tai tilata uutiskirjeemme.

You can attach multiple files. Maximum filesize is limited to 20 mb and allowed file types are .txt, .doc, .docx and .pdf.

I wish to receive the Newsletter